Clouds
21 Budapest
Dollár
358,06 Ft
Euró
385,33 Ft
Font
437,87 Ft
Bitcoin
27,664 $

Sáfrány Emese: „Imádok ide bejárni dolgozni”

Fotó: Instagram/Sáfrány Emese
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mindig jó, ha az ember szereti a munkáját, és az például a sporttal függ össze, mint például Sáfrány Emese esetében.

Talán nem túlzás, ha azt írjuk, hogy Sáfrány Emese az egyik legformásabb hazai híresség. Tekintve a munkáját, ez nem csoda, hiszen a kötéltánchoz komoly izomzatra, kitartatásra és mentális erőre van szükség.

Soron kívül Szuper újdonságokkal vár a Disney+ áprilisban

Rendkívül sok mindent ki lehet fejezni ezzel a különleges mozgáskultúrával, mely szintén a művészet része. Minden művészeti formának megvan a maga szépsége, egyedisége, és önálló formája.

Emese pedig csodálatos formában van, és ez nagyban köszönhető annak is, hogy ezt az utat választotta. Édesanyaként még több dicséretet érdemel, hiszen tudjuk, hogy a test a szülést követően már másképpen reagál.

Nyilván ez nem mindenkinél jelenti ugyanazt, fontos a genetika, az egészségügyi állapot, ahogyan az is, hogy mennyire vagyunk boldogok. Emese az élete során már csalódott pár alkalommal, de van egy hely, ahol mindig fel tud töltődni.

Mint azt alább látni fogjátok, a magyar sztár formája még mindig top. Ezúttal is lenyűgözte a követőket, akik hamar bókokkal halmozták el őt, akár szavak, akár like-ok formájában, mint az általában lenni szokott.