Dollár
393,91 Ft
Euró
414,55 Ft
Font
479,84 Ft
Bitcoin
16,858 $

Sáfrány Emese forró dekoltázsától mindenről megfeledkezel

Fotó: Instagram/Sáfrány Emese
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az elmúlt időszakban kicsit el volt tűnve Sáfrány Emese, aminek főként az az oka, hogy dolgozik és a szabadidejét a magánéletére fordítja, ám hamarosan többet fogunk tudni.

Sáfrány Emese az egyik legismertebb sztár idehaza, és az utóbbi időszakban nagyon sokat beszéltek róla. Először a szakítása kavart nagy port a bulvársajtóban, majd jött a rosszul sikerült teaszeánsz, ami akár tragédiával is végződhetett volna.

Szerencsére VV Anett életben maradt és továbbra is nagyon jóban vannak egymással. Sőt, Emesére rátalált a szerelem TNT Inti személyében, aki két héten volt kórházban, és kiderült, hogy az élete végéig egy csepp alkoholt sem ihat, illetve napi másfél liter folyadéknál nem vihet többet a szervezetébe.

Emese rendkívül boldog Intivel, sok időt töltenek együtt, de az utóbbi időben mintha kevésbé lett volna aktív. Ennek nincs semmi különös oka, csak dolgozik és a szabadidejében nyilván a magánéletére koncentrál.

A hét első felében forgatáson is volt, aminek a részleteit hamarosan elárulja, de úgy tűnik, hogy mindez az RTL Klubhoz köthető. Addig is, Emese egy olyan fotót tett közzé magáról, ami után sokan garantáltan zavarba fognak jönni, rendkívül csinos és vonzó.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2