Dollár
393,91 Ft
Euró
414,55 Ft
Font
479,84 Ft
Bitcoin
16,858 $

Nyerő Páros: Muri Enikőnél totálisan betelt a pohár Hódi Pamela miatt

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hamar eljött az a pont, amikor Muri Enikő minden ajtót becsukott Hódi Pamela előtt, annyira elege lett belőle, a legutóbbi viselkedése abszolúte kiverte nála a biztosítékot.

Egy ideje sejteni lehetett, hogy előbb-utóbb Muri Enikő és Hódi Pamela egymásnak fog feszülni. Végül ez meg is történt, az énekesnő igencsak kiakadt a közösségi média egyik legnagyobb sztárjára a Nyerő Páros nagy buliján.

Soron kívül Orbán Viktor is részt vett a MOL-csoport elnökségi ülésén

Azon kapta fel a vizet, hogy Pamela azt mondta, kevésbé kacarászott az ő produkciójukon, mint másokén. Enikőnek ez pont elég volt ahhoz, hogy véglegesen elege legyen Pamelából, és semmilyen módon ne nyisson felé.

Ahogyan ő fogalmazott, az arca sokszor olyan, mint egy „plakát”, amin tisztán látszik, hogy milyen kedve van. Valóban így volt, könnyedén fel lehetett ismerni a helyzetet, és azt, hogy Enikő egyáltalán nem tud boldog lenni, addig a többiek jót buliztak.

„Bármilyen külső hatás ér engem, legyen az jó vagy rossz dolog, itt van az arcomon. Tehát az arcom nekem sokszor olyan, mint egy plakát, vagy egy nem tudom mi, ami hirdeti, hogy most jó kedvem van, vagy rossz kedvem van. Ezzel nem tudok mit csinálni, ilyen vagyok.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2