Dollár
388,39 Ft
Euró
408,85 Ft
Font
476,62 Ft
Bitcoin
16,942 $

Nyerő Páros: Norina még a villában is sírt a halálközeli élménye miatt (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 29. - 05:55

Norina nem éppen úgy tért vissza a Nyerő Páros villájába, mint azt a többiek várták volna, ráadásul ők voltak az egyetlenek, akik feladták a játékot.

Béci és Norina nagyon erősen debütáltak a Nyerő Párosban, ám most jött egy olyan feladat, ami mindkettejüknek feladta a leckét. Young G feleségének 25 méteres magasságban kellett lépdelnie egy futógépen.

Soron kívül Orbán Viktor: nem kell tartani ellátási problémáktól, a problémát az ár jelenti

Már ez önmagában félelmetes volt számára a magasság miatt, de volt egy csavar a sztoriban, miszerint minden egyes helytelen válasznál gyorsítottak a gépen. Béci igyekezett sietni, ám ha még végig jól is válaszol, talán akkor is pánikrohamot kapott volna Norina.

Rossz volt látni a szenvedését, borítékolható volt, hogy fel fogja adni, és így is lett. A villába vezető úton sem volt jó a hangulata, Béci pedig bármit tett, csak nőtt közöttük a feszültség, amit a többiek is láttak.

Norina elsírta magát, Béci tehetetlen volt, patthelyzet alakult ki, miközben az influenszer azt mondta, mindjárt otthagyja a párját, ha ezt folytatja. Nem lehetett könnyű elfogadni a dolgot, mert végül csak ők adták fel, így esélyük sem volt arra, hogy ott legyenek a legjobb háromban.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.