Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,140 $

Sáfrány Emese és Béres Anett szexi szettet választott, odavannak értük a követők

Sáfrány Emese és Béres Anett is sok dicséretet kap a hírességek világából, most is magasra tették a lécet.

Fotó: Instagram/Sáfrány Emese
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Szép lassan két év telik el azóta, hogy Anett majdnem az életével fizetett egy súlyos balesetért. Szörnyű, ami vele történt, és ez olyasvalami, amit nem fog elfeledni, de közben rendkívüli módon megerősítette.

Sok mindenre eszmélt rá a történtek miatt, az élete is megváltozott, de szerencsére nem lettek maradandó sérülései. Az idei nyara már egészen más volt, amit ki is használt, sok időt töltött el a barátokkal. Soron kívül Megszólalt a Nemzeti Színházban balesetet szenvedő Szász Júlia

Sáfrány Emese az egyik legjobb barátnője, akit nemrég még a Sztárboxban láthattunk. Vereséget szenvedett, ám nem hátrált meg, és nem sokkal később már újra bokszolt, Berki Mazsi felkészülését segítette.

Emese és Anett gyakran találkoznak, csajos estéket tartanak, ahogy legutóbb is. Nem kell mondanunk, hogy mindketten kitettek magukért, és ez egy olyan szett rajtuk, ami egyszerre elegáns és szexi.

A tükrös szelfik soha nem mennek ki a divatból, pláne ilyen csinos és vonzó nőknél, mint Emese és Anett, akik nagyon jóban vannak. „Mi csak reméljük, hogy a tükrös szelfi még nem ment ki a divatból.”