Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,70 Ft
Euró
395,98 Ft
Font
468,80 Ft
Bitcoin
61,266 $

Kiderült, mikor indíthatja újra járatait Ukrajnából a Ryanair

A vállalat arra számít, hogy az első gépek a kijevi Boriszpil repülőtérről négy európai városba hamarosan elindulnak.

...svg content...Fotó: Twenty20
Európa
Author image

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Európa legnagyobb fapados légitársasága, a Ryanair azt tervezi, hogy idén ősszel újraindítja járatait Ukrajnából – erről a légitársaság honlapjá számol be.

Az első repüléseket október 30-31-én tervezik. A társaság várakozásai szerint a Ryanair első gépei a kijevi Boriszpil repülőtérről Bécsbe (Ausztria), Rómába, Milánóba (Bergamo, Olaszország) és Barcelonába (Spanyolország) indulnak – írja a Unian.net Soron kívül Kunhalmi Ágnes: a Tisza Párt sikerét elsősorban az ellenzéki pártok marakodása táplálta

Más ukrajnai városokból induló járatokról még nem áll rendelkezésre információ, az előbb felsoroltak indulása után már 2023-ra is lehet helyet foglalni. 

A Ryanair Európa legnagyobb írországi fapados légitársasága, székhelye Dublinban található. Tagja az Európai Fapados Légitársaságok Szövetségének.

Korábban Michael O’Leary, a Ryanair fapados légitársaság vezérigazgatója azt ígérte, hogy a Ryanair lesz „az első légitársaság, amelyik visszatér Ukrajnába“ az orosz invázió után, amikor az ország már biztonságos lesz.

A WizzAir légitársaság korábban közölte, hogy újraindítja a jegyértékesítést az Ukrajnából induló járatokra. Egyes európai úti célokra már 2022 júliusától lehet foglalni.