Clouds
21 Budapest
Dollár
359,61 Ft
Euró
390,95 Ft
Font
443,28 Ft
Bitcoin
23,123 $

Napi cuki: Rúzsa Magdi a három babája előtt főzött

Fotó: Rúzsa Magdi énekel az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT) Sukorón 2021. augusztus 11-én. A 45. EFOTT-fesztivált augusztus 11-15. között rendezik a Velencei-tó északi partján fekvő településen. MTI/Vasvári Tamás
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rúzsa Magdi családanyaként is tökéletes helytáll, ami nem lehet könnyű, hiszen három gyermeket nevelnek.

Rúzsa Magdi azon szerencsések egyike, aki egyszerre három gyermeknek adhatott életet. Ritka, amikor valaki hármasikrekkel várandós, ugyanakkor nagy áldás is, hiszen minden élet maga a csoda.

Soron kívül Kiderült, ennyit költenek havonta internetre és tévére a magyarok

A híres és méltán elismert énekesnő vágyott arra, hogy édesanya legyen, de arra talán még ő sem számított, hogy rögtön háromszoros anyuka lesz. Márpedig így lett, és szerencsére minden a legnagyobb rendben zajlott a terhesség és a szülés ideje alatt.

A három pici és az édesanya is egészséges, nagy szimbiózisban működnek együtt. Mindig nagy öröm látni egy boldog és kiegyensúlyozott anyukát, aki a karrierjére is odafigyel, és ugyanolyan erőbedobással lép színpadra.

Magdi egy nagyon erős nő, és szüksége is van erre a tulajdonságára, mivel három gyermek mellett valóban nagyon más az élet. Önmagában egy gyermek érkezése is megváltoztatja a körülményeket, nemhogy három.

Az énekesnő időről időre kulisszák mögötti fotókat is megoszt a követőivel, akik nagyon örülnek ennek. Most épp főzés közben láthatjuk, ahogyan a három pici figyeli őt, miközben beszélgetnek, jól érzik magukat.

Még több bulvár: Rácz-Gyuricza Dóri a csinos nővérével (fotó)