Clouds
21 Budapest
Dollár
367,84 Ft
Euró
394,58 Ft
Font
442,23 Ft
Bitcoin
22,993 $

Rácz-Gyuricza Dóri a csinos nővérével (fotó)

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Remekül mutatnak egymás mellett a testvérek, akik nagyon fontosak egymásnak, és már mindketten feleségként élhetik az életüket.

A testvéri kötelék a legtöbb esetben különleges, és nemcsak az ikrek érezhetik meg a bajt. Számos más példa is van erre, megmagyarázhatatlan történetek, amik megerősítik az emberekben a különleges kapcsolatot.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

Jó dolog, ha az embernek vannak testvérei, akikre mindig számíthat, de nyilván ez nem minden esetben igaz. Sajnálatos módon nem minden család tökéletes, és egyes életek erősen félresiklanak egyéb más okok miatt.

Szerencsére általában csak jó testvérekkel találkozunk a való életben, és a hírességek között is találni párat. Rácz-Gyuricza Dóri ugyancsak nagyon hálás azért, hogy ott van neki a nővére, akivel számtalan közös emléket őriz odabent.

Megannyi közös tartalmuk volt már az évek alatt, és valószínűleg még lesz is. Mindkettejüknek változott az élete, Dórinak például megszületett az első babája, ami igen komoly elfoglaltságot jelent, és ideje sincs arra, hogy unatkozzon.

Amikor pedig találkozik a két testvér, még a mosolyuk is megváltozik, erősen látni rajtuk a köteléket, és azt, hogy fontosak egymásnak. Talán a világ sem itt tartana, ha minden testvér így kezelné egymást.

Még több bulvár: Csak úgy ragyog Radics Gigi St. Moritz-ban