Clouds
21 Budapest
Dollár
354,58 Ft
Euró
386,26 Ft
Font
432,96 Ft
Bitcoin
23,615 $

Csak úgy ragyog Radics Gigi St. Moritz-ban

Fotó: Instagram/Radics Gigi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Különleges helyszínre utazott Radics Gigi, Magyarország egyik legismertebb énekesnője, aki imád kirándulni, felfedezni.

Radics Gigi sok más énekesnőhöz hasonlóan fiatalon indult el a pályán, ami mindig tartogat meglepetéseket, nehezebb időszakokat, és természetesen a sikerek sem maradhatnak el. Ugyanakkor ez egy kiszámíthatatlan szakma, így mindig tartani kell a lépést az aktuális trendekkel, illetve a megújulás szintén fontos.

Soron kívül Elindult a bértárgyalás az Audi Hungariánál, ezt követeli a szakszervezet

Gigi is ezt teszi, de közben az eredeti karaktere érintetlen marad, így abszolúte hiteles, amit csinál. Édesanyaként még inkább izgalmassá vált az élete, és ugyancsak fiatalon lett szülő, aminek megvannak a maga előnyei.

Rengetegen támogatják és rajonganak érte, lassan 40 ezer követőt számolhat az Instagram oldalán, ahová időről időre különböző fotókat tölt fel. Gigi, aki kiváló formában vágott neki a 2023-as évadnak, szeret kirándulni és utazni, amikor erre van lehetősége.

Nyilván édesanyaként és énekesnőként kevesebb ideje jut magára az embernek, akárcsak az utazásokra, de amikor nekiindulunk a kalandnak, akkor az minden nehézséget feledtet velünk. Gigi ezúttal St. Moritz felé vette az irányt, és megosztott pár fotót a havas hegyekről, amik nyugalmat árasztanak magukból.

St. Moritz Svájcban található, és az egyik legismertebb város, amit nem sokan laknak. Többek között emiatt is olyan nyugodt, és kiváló sípályákat is kínál, melyek nem mellesleg világhírűek, és sok turistát vonzanak.

Még több bulvár: Tolvai Reni a konyhapulton mutatta meg látványos fenékformáját