Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,79 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
467,75 Ft
Bitcoin
64,119 $

Az elmúlt időszak legnagyobb fogása: 689 millióért foglalt le csempészárut a NAV

A kamionban ruhák és egészségügyi termékek voltak.

...svg content...Fotó: Unsplash/Nick de Partee
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai mintegy 11 millió forint értékű egészségügyi terméket és 678 milliót érő hamis ruhát találtak egy kamionban elrejtve.

A NAV azt közölte pénteken az MTI-vel, hogy a pénzügyőrök Gyulánál egy Romániából Bécsbe tartó, postai küldeményeket szállító teherautót ellenőriztek, amikor a raktérben lévő dobozokban és csomagokban több mint 31 ezer hamis ruházati terméket, valamint 613 doboz ismeretlen eredetű teljesítményfokozót és potencianövelőt találtak. A szerek Magyarországon nem engedélyezettek.  Soron kívül 1500 tonna olajjal borult fel egy tankerhajó a Fülöp-szigeteken

A NAV munkatársai a tablettákat és a sofőrt egészségügyi termék hamisításának elkövetésének gyanúja miatt átadták a rendőrségnek, a hamis ruhák miatt pedig feljelentést tettek – áll a közleményben.

(MTI)

Szlovákia válaszlépésekkel fenyegette meg Ukrajnát az olajszállítás blokkolása miatt

A szlovák vezetés élesen bírálta Ukrajnát az orosz Lukoil olajszállításainak blokkolása miatt, válaszlépéseket helyezve kilátásba.

Helyszíni fotók a szentesi vonattragédiáról

Szentes és Csongrád között történt a súlyos vonatbaleset, ami végül két ember életébe került, a körülményeket vizsgálják.

Botránnyal indult a párizsi olimpia

Marokkó 2-1-re legyőzte Argentínát a férfi labdarúgótorna nyitómérkőzésén, ám mindezt csak egy nagy csavar végén.