Dollár
431,58 Ft
Euró
423,15 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,217 $

Mióta itt jártál:

Gyönyörű ruhában ment ismét férjhez Rubint Réka Schobert Norbihoz (videóval)

Fotó: Instagram/Rubint Réka
not image

Takács Petra

2022. szeptember 5. - 19:29

Rubint Réka egy több mint gyönyörű esküvői ruhában jelent meg, miközben a két fia kísérte oda Schobert Norbi elé, aki mellett pedig Lara állt ott.

Rubint Réka és Schobert Norbi immáron több mint 20 éve alkotnak egy párt, gyakorlatilag azonnal tudták, hogy egymásnak lettek teremtve. Norbi szempillantás alatt megkérte szerelme kezét, aki természetesen igent mondott.

Szerelmük példaértékű, mert volt pár nagyon nehéz időszakuk, ám mindig kitartottak egymás mellett. Réka számára különösen nehéz lehetett, amikor Norbi élet-halál között lebegett, és egészen minimálisak voltak az esélyei.

Nem egyszer táncolt vissza a halál kapujából, legutóbb tavaly nyáron. A sors figyelmeztette, ideje még inkább visszavennie a tempóból, amivel kapott egy újabb esélyt, és Norbi élt is vele, így megélhette, hogy újra elvette Rékát.

Sztárban Sztár leszek! Egy egészen abszurd produkciót is továbbjuttattak Majkáék (videó)

Erre már korábban ígéretet tett, és ma jött el az a bizonyos nap, amikor a két sztár ismét kimondta a boldogító igent. Megadták a módját, egy különleges helyszínt választottak, és szerencséjükre remek idő fogadta őket.

Lapozó: 1 2