Dollár
431,58 Ft
Euró
423,15 Ft
Font
481,20 Ft
Bitcoin
19,319 $

Sztárban Sztár leszek! Egy egészen abszurd produkciót is továbbjuttattak Majkáék (videó)

Fotó: Instagram/Sztárban Sztár
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 5. - 10:35

Nehéz megmondani, hogy mit szeretett volna pontosan az előadó, azonban a célját elérte, mert ott van a következő körben, még akkor is, ha abszurdnak tűnhetett a produkciója.

A Sztárban Sztár leszek az év egyik legjobban várt műsora, benne a megszokott négyessel, miután Majka, Tóth Gabi, Pápai Joci és Köllő Babett is igent mondott a következő évadra. Ez jó hír, mert a nagy négyes között remek az összhang, akkor is, ha időről időre Gabi és Majka egymásnak feszül.

Soron kívül Már nem szívárog az Északi Áramlat-2

Idén is volt erre példa, ami kapcsán Gabi azt mondta, nála is van egy határ, és nem boldog, amikor Majka csúnyán beszél. Valamiért ők veszekednek a legtöbbet egymással, és ki tudja, mit hoznak az élő adások, már csak emiatt is érdemes lesz követni az eseményeket.

A válogatók alatt szintén jól szórakoztak a mesterek, rendkívül sok produkciót néztek meg, és volt pár megdöbbentő. Az egyik fiatal induló például olyan hatással volt a stúdióban lévőkre, hogy szinte mindenki sírt.

Szekeres Adrien lánya szintén ott volt a színpadon, és mindenkit meglepett a hangjával, a tánctudásával, valamint az előadásmódjával. Minden megvan benne ahhoz, hogy sztárrá váljon, és rövid idő alatt.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.