Clouds
21 Budapest
Dollár
360,22 Ft
Euró
391,18 Ft
Font
446,01 Ft
Bitcoin
23,680 $

Rubint Réka 2023-as bikiniformája (fotóval)

Fotó: Instagram/Schobert Norbert
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rubint Réka és a 17 éves fia ismét közösen edzettek, mindketten nagyon jó formában vághattak neki a 2023-as esztendőnek.

A Schobert-család folyamatosan igyekszik fitt lenni, és segíteni azoknak, akik ezen az úton szeretnének haladni. Nincs könnyű dolguk, mert időről időre gyűlölet veszi körül őket a közösségi médiában, illetve sokan feladják.

Soron kívül Nyolc emberrel végeztek egy mexikói szórakozóhelyen, válogatás nélkül lőttek

Az új esztendő kezdetén még szinte mindenki lelkes és motivált, majd legkésőbb februárra az figyelhető meg, hogy az új arcok többsége eltűnt a konditermekből. Egyszerűen elengedik a dolgot, ami szomorú, hiszen a saját életükről van szó.

A rendszeres sporttal egy sokkal jobb életminőség alakítható ki, amihez nem kellenek milliók. Önmagában a testmozgás sokat számít, kiegészülve egy átlagos normális étrenddel, ami ugyancsak fontos.

Ez adja meg az alapját az életünk minőségének, ráadásul idősebb korunkra messze kevesebb problémánk lehet, és tovább is élhetünk. A 17 éves Schobert Norbi is sokat változtatott a megjelenésén, már egy csepp felesleg sincs rajta, és minden nap örömmel edz.

Legutóbb az édesanyjával, Rubint Rékával közösen edzett tovább, és a közös fotó sem maradhatott el. Erre a linkre kattintva megnézhetitek, hogy Réka milyen formával vágott neki a 2023-as esztendőnek.