Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,38 Ft
Euró
397,59 Ft
Font
471,06 Ft
Bitcoin
65,922 $

Az RTL bejelentette Gelencsér Timi leigazolását, Árpa Attilával lesz műsorvezető

Mint az várható volt, Gelencsér Timi átszerződött az RTL-hez, maga mögött hagyván a TV2 családját.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Hosszú időn át dolgozhatott a TV2-vel Gelencsér Timi, akire egyre nagyobb feladatokat bíztak. A modell és szépségkirálynő nemcsak megnyerte a Dancing with the Stars első évadát, műsorvezetői feladatokat is kapott, de csak az online háttérműsorban, ugyanis Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András maradt a helyén.

Miután Szabó Zsófi visszatért az RTL-hez, Timi távozott, hiszen a sztárműsorvezető érkezésével valószínűleg nem lehettek volna olyan lehetőségei, mint amire vágyik. Az RTL viszont megadja ezt a lehetőséget neki, és a Hell Boxing Kings egyik műsorvezetője lesz Árpa Attila mellett. „Az én műsorvezetői karrieremben egy hatalmas ugrás lesz, hiszen élő műsor, műsorvezető társsal képernyőn, úgyhogy izgatott vagyok miatta.” – mondta büszkén az RTL-nek. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Szerinte az igazi nehézséget az fogja jelenteni, hogy magyar és angol nyelven is kell interjúkat készíteniük, és bár a nyelv nem okoz számára problémát, a két nyelv közötti ugrálás már inkább. Árpa Attila fog a segítségére lenni, aki az előző Sztárbox egyik nagy sztárja volt, és izgatott a kihívás miatt.

„Felkonferálás, kommentálás esetleges interjúk mérkőzés után, győztessel vesztessel, mentőssel, bíróval, akivel kell” – sorolta a feladatokat a színész és producer. Viccesen megjegyezte, 14 nyelven beszél folyékonyan, aminek nagy hasznát veheti. „Így aztán elég jól jön, hogy én 14 nyelven beszélek folyékonyan. Ja nem, csak négy, mindegy az is elég.”

Minden súlycsoport győztese csaknem 36 millió forintos pénzjutalmat fog kapni. A magyarokat Berki Mazsi, Istenes Bence és Brasch Bence képviselhetik, akik ezzel súlyos pénzeket tehetnek zsebre, ha győznek.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.