Ronaldo teljesen kiborult, ingerült üzenetet tett közzé az Aranylabda-gála előtt

not image

Kornis Vivien

2021. november 29. - 21:14

Mindig magamért és a klubomért, nem valaki ellen nyerek – fogalmazott Ronaldo.

Úgy tűnik, nem igazán nyerték el Cristiano Ronaldo tetszését azok a cikkek, amelyek azt állítják, a portugál labdarúgó egyetlen ambíciója karrierje hátralévő idejére, hogy több Aranylabdát tudjon magáénak, mint riválisa, Lionel Messi. 

Ronaldo a Párizsban megrendezett 2021-es Aranylabda-díjátadó gála előtt alig néhány perccel meglehetősen ingerült üzenetet fogalmazott meg a világ egyik legnagyobb követőbázisával rendelkező közösségi média-profilján, vagyis a saját Instagramján – írja az RT.

A címlapok nagy része Pascal Ferre, az Aranylabdát alapító France Football szakértőjétől származó idézetekre összpontosított, amelyek szerint Ronaldo kétségbeesetten küzd azért, hogy megelőzze Messit. 

Pascal Ferre hazudott” – jelentette ki élesen Ronaldo a több mint 371 milliós követőtábora előtt, írását pedig egy portréval kísérte, amin igen szigorúan néz. 

“A nevemet arra használta fel, hogy saját magát és a kiadványát promótálja. Elfogadhatatlan, hogy egy ilyen rangos díj odaítéléséért felelős személy ilyen módon hazudjon, abszolút tiszteletlenül egy olyan emberrel szemben, aki mindig is tisztelte a France Footballt és az Aranylabdát” – fogalmazott.

“És ma ismét hazudott, amikor a gáláról való távolmaradásomat egy állítólagos karanténnal indokolta, amelynek semmi alapja nincs” – tette hozzá a csatár.

Mindig gratulálni szeretnék a nyerteseknek a sportszerűség és a fair-play keretein belül, amelyek a kezdetektől fogva a pályafutásom vonalvezetői voltak – és ezt azért teszem, mert soha nem vagyok senki ellen. Mindig magamért és az általam képviselt klubokért nyerek. Győzök magamért és azokért, akik szeretnek. Nem valaki ellen nyerek.

Pályafutásom legnagyobb célja, hogy nemzeti és nemzetközi bajnoki címeket nyerjek az általam képviselt kluboknak és hazám válogatottjának. Pályafutásom legnagyobb ambíciója, hogy jó példát mutassak a profi labdarúgóknak és azoknak, akik profi labdarúgóvá akarnak válni. Pályafutásom legnagyobb ambíciója, hogy a nevem aranybetűkkel íródjon be a világlabdarúgás történetébe.

“Azzal zárnám, hogy már a Manchester United következő mérkőzésére koncentrálok, és mindarra, amit a csapattársaimmal és a szurkolóinkkal együtt még elérhetünk ebben a szezonban” – tette hozzá.