Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,71 Ft
Euró
390,68 Ft
Font
464,27 Ft
Bitcoin
63,770 $

Sarka Kata a Ronaldinho-val való találkozásról (videó)

Sarka Kata nagyon jól érezte magát, és természetesen annak is örült, hogy ismét közös képet készíthetett minden idők egyik legjobb futballistájával.

...svg content...Fotó: EPA/Tamas Kovacs
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Annak ellenére, hogy Ronaldhino a Föld minden pontján világsztár, egy végtelenül szerény karakter. Szerencsére őt nem szippantotta be a negatív légkör, mivel sokan mások már tized ennyitől elszállnak.

A brazil legenda, aki egy ideje már nem aktív a pályákon, szerény maradt, imádja a sportot, az életet, szeret szórakozni, beszélgetni. Ezzel együtt nagyon sokat mosolyog, mint régen a pályákon, ami az egyik védjegye volt. Soron kívül Lázár János reagált az üdítős betiltós sztorira: „Kamu”

Valljuk be őszintén, pokolian hiányzik a játéka és a karaktere, ebben a modern futballban még inkább kiteljesedhetett volna a tehetsége. Így sem panaszkodhat, mert minden idők egyik legjobbjaként tartják számon.

Ugyanezen a véleményen vagyunk, mivel amit a pályán volt képes művelni a labdával, azt senki más nem tudta leutánozni. Talán kicsit elfogultak is vagyunk vele kapcsolatban, ám kétség nem férhet hozzám, hogy a legnagyobb klasszisok között van.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Máris megkezdődtek a minimálbér emeléséről szóló egyeztetések - ennyi lehet az emelés mértéke

A Liga Szakszervezetek elnöke szerint a munkáltatók többsége támogatná a 10 százalékos minimálbér-emelést 2025-re.