18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,93 Ft
Euró
393,56 Ft
Font
467,79 Ft
Bitcoin
64,201 $

Összevesztek, ezért kilökte barátnőjét a harmadik emeletről

A 19 éves fiú feldühödött, és kitaszította az ablakon 18 éves párját, aki túlélte az esést, de súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

...svg content...Fotó: sherri1698 / Twenty20
Európa

Czinder Tímea

Szerkesztő

A Hunyad Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint őrizetbe vettek egy 19 éves pusztakaláni fiatalembert, mert szombat este kilökte 18 éves barátnőjét egy harmadik emeleti ablakból. A lány szerencsére túlélte a zuhanást, rohammentőkkel szállították a Vajdahunyadi Megyei Sürgősségi Kórházba.

A rendőrség információi szerint a pár csúnyán összeveszett, mielőtt a fiú elkövette volna tettét. A gyanúsítottat őrizetbe vették és kihallgatják, ezt követően döntenek az előzetes letartóztatásba helyezésről. A 19 éves fiatal ellen emberölési kísérlet gyanújával indított eljárást az ügyészség. Soron kívül 1500 tonna olajjal borult fel egy tankerhajó a Fülöp-szigeteken

A vajdahunyadi kórház később közölte, a lányt súlyos sérülései miatt átszállították a temesvári kórházba – számolt be a maszol.

Szlovákia válaszlépésekkel fenyegette meg Ukrajnát az olajszállítás blokkolása miatt

A szlovák vezetés élesen bírálta Ukrajnát az orosz Lukoil olajszállításainak blokkolása miatt, válaszlépéseket helyezve kilátásba.

Elsüllyedt egy teherhajó Tajvannál a pusztító tájfun alatt, nem találják a legénységet

Egy kilenc főből áll teherhajó süllyedt el Tajvannál a tájfun idején, egyelőre nem találják a személyzetet.

Párizsi olimpia: 75 ezer katona és rendőr, 44 ezer sorompó és útlezárások tömkelege

Párizs utcáin rekordszámú rendőr és katona járőrözik, miközben a város a 2024-es nyári olimpiai játékok megnyitójára készül.