Dollár
396,83 Ft
Euró
403,42 Ft
Font
477,85 Ft
Bitcoin
23,450 $

Rogán-Gaál Cecília a konditeremből jelentkezett, szenzációs formában van

Fotó: Instagram/Rogán-Gaal Cecília
not image

Takács Petra

2022. május 31. - 17:25

Rogán-Gaal Cecília napról napra formába lendül, noha nemrég hozta világra a harmadik gyermekét, akit már a féltestvérei is nagyon várhattak.

A szülést követő időszak az egyik legfontosabb, mert ha azokban a hónapokban mélyre kerülünk, akkor komoly problémáink lehetnek. Ilyenkor igen komoly stressz érzi a nőket, mentálisan és fizikálisan is, amivel igenis foglalkozni kell.

Soron kívül Visszautasítják az oroszok a vádakat: nem lopnak áramot a zaporozsjei atomerőműből

Ennek érdekében igenis törekedni kell arra, hogy néha ne a nap 24 órájában legyünk a gyermekünkkel, mert máskülönben depresszióba eshetünk. Fontos, hogy szánjunk magunkra szabad órákat, amikor kikapcsolhatunk, és nem utolsó sorban magunkkal, a testünkkel foglalkozhatunk.

Nem mindegy, hogy a tükörrel szemben állva menyire vagyunk elégedettek magunkkal vagy sem. Ez sok mindent meghatároz, így a családnak, az apának ezt is szem előtt kell tartania, mert az egész kapcsolat, házasság rámehet erre.

Már az esküvőt tervezték, de válságba került Zámbó Krisztiánék kapcsolata

Rogán-Gaal Cecília jobb helyzetben van, mert korábban is odafigyelt magára, kifejezetten fitt nőként élte az életét, és kiváló vonalai vannak. Ezek után előnyből indult, így sokkal hamarabb is tud formába lendülni.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.