Dollár
436,99 Ft
Euró
423,41 Ft
Font
475,15 Ft
Bitcoin
19,222 $

Már az esküvőt tervezték, de válságba került Zámbó Krisztiánék kapcsolata

Fotó: RTL Magyarország
not image

Koós Alexandra

2022. május 31. - 09:18

Aggódnak a rajongók, hiszen a sztárpár korábban már az esküvőről és a babaprojektről is mesélt, most viszont úgy tűnik, komoly nézeteltérés támadt közöttük.

Takács Zsuzsi és Zámbó Krisztián korábban már többször is szakított, ám az utóbbi években már kiegyensúlyozottabbnak látszott a párkapcsolatuk, hiszen a házasság és a családalapítás gondolata is felmerült bennük.

Soron kívül Döntött a finn kormány, nem látják szívesen az oroszokat 

Az influenszer lány azonban vasárnap arról írt a közösségi médiában, hogy az időjáráshoz hasonlóan a kedve is borús, miközben a követői kérdéseire is válaszolt. Egyikük a kapcsolatáról kérdezősködött, ugyanis az utóbbi időben egyre kevesebb közös képet posztoltak, ráadásul már az Instagramon sem követik egymást.

Erre a rajongók is felfigyeltek, ezért többükben felmerült, hogy talán felbontották az eljegyzésüket, illetve szakítottak. A követőjének adott válaszában Zsuzsi arra utalt, hogy hullámvölgybe került a kapcsolatuk.

Elmondása alapján vannak nagyon jó és nehezebb időszakok egy párkapcsolatban, amely másokkal is előfordult már, további részleteket azonban nem kívánt megosztani, arra hivatkozva, hogy bár sok mindent megosztanak az interneten, ez határozottan magánügy.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.