Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,45 Ft
Euró
392,56 Ft
Font
458,62 Ft
Bitcoin
61,048 $

10 évvel a megjelenés után állatok is bekerülnek a GTA Online-ba

Azonban nem minden játékos számára lesz elérhető az új funkció.

Fotó: Rockstar Games
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Rockstar Games 10 éves a játék debütálása után jelentette be, hogy decemberben végre állatokkal bővül a GTA Online, ami eredetileg csak a sztorimódban volt elérhető. A bejelentés szerint mindemellett a játékosok új tevékenységekben és egyéb újdonságokban is részt vehetnek majd.

Egy Rockstar blogbejegyzésnek köszönhetően pedig már azt is tudni lehet, hogy az állatok a déli San Andreas területén bolyonghatnak. Van azonban egy fontos kikötés is, ami miatt sokan elszomorodhatnak: a funkció kizárólag a PlayStation 5-ös és Xbox Series X|S-es játékosok számára lesz elérhető. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

Decembertől a játékosok Yusuf Amirral is együtt dolgozhatnak majd, aki korábban a GTA 4-ben mutatkozott be a sorozatban: a Rockstar blogbejegyzése szerint a játékosok segítenek majd neki „luxus importjárműveket gyűjteni, bármilyen eszközzel”.

Vagyis a játékosok új rablásokat terveznek majd, melyek lehetővé teszik számukra, hogy megvásároljanak egy roncstelepet a küldetések megszervezéséhez. Yusuf Amir újbóli megjelenése mellett a játékosok új driftelési módosításokat használhatnak bizonyos autókhoz, és a Drift Races Seriesben is bevethetik őket.