Dollár
388,46 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,98 Ft
Bitcoin
16,971 $

A stúdió arra számít, hogy Robert Pattinson Batmanje legalább 100 millió dolláros bevételt hoz a debütálással

Fotó: Warner Bros. Pictures
not image

Borbély Fanni

2022. március 1. - 16:45

Meglehet, nem csupán Gotham városának, de a mozik kasszáinak is égető szüksége van Bruce Wayne-re.

Habár a mozik látogatottsága jelentősen javult az elmúlt hónapokhoz képest, a koronavírus-járvány előtti szintet még nem tudta visszahozni, így kérdéses, hogy milyen bevételt fog generálni a pénteken debütáló Batman, Robert Pattinson főszereplésével.

Soron kívül Orbán: akik háborúpártiak, azok mindig újabb szankciókat követelnek

Habár a koronavírus-járvány igen csúnyán megtépázta a mozikat, a Pókember: Nincs hazaút nagyon komoly bevételt generált, ami egy apró reménysugár arra, hogy a következő érkező filmeknek is lesz esélye a kasszasikerre.

A Robert Pattinson főszereplésével készült legújabb Batman-film egy kissé eltér a megszokottól, főként azért, mert nem egy folytatás, és nem is egy előzményfilm, hanem Bruce Wayne ifjabb korát mutatja be, és az előzetesek alapján Pattinson is odatette magát, így valószínűleg nem kell aggódnunk amiatt, hogy esetleg csalódás lesz a vége.

Mivel a szuperhősös filmek manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendnek, és a legújabb Batman is családbarát besorolást kapott, sokkal nagyobb az esély arra, hogy tarolni fog a mozikban, tekintettel a tényre, hogy a 2018-ban megjelent Joker, mely igen felkavaró, és egyedi módon mutatta be Joker életét, és a legszigorúbb besorolást kapta, hihetetlen bevételt generált a mozikban.

(Variety)

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja