Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,00 Ft
Font
443,51 Ft
Bitcoin
23,187 $

Melltartó nélkül fotózták a szexi Rita Orát

Fotó: Rita Ora brit énekesnő a Magnum című film bemutatója alkalmából tartott sajtóértekezleten a 72. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon 2019. május 16-án. MTI/EPA/Sebastien Nogier
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ünnepek közeledtével egyre több meglepetést osztanak meg magukról a világsztárok, Rita Ora sem lehet kivétel.

Nagyon gyorsan eltelt ez az év, talán gyorsabban, mint eddig bármelyik, ami jól mutatja, hogy mennyire felgyorsult a világunk. Ez nagyban köszönhető a közösségi médiának, mely jelentős szerepet játszik az emberek életében.

Soron kívül Tavaly október óta duzzad az Ötöslottó főnyereménye: 2,35 milliárd forint vár!

Sokan vannak, akik nem tudnak elszakadni tőle, és napi szinten órákat töltenek el rajta. Meglepődnének az emberek, a heti átlagot tekintve hány órát szánnak arra, hogy a közösségi médiában pörgetik a tartalmakat.

Súlyos óraszámokról van szó, amikkel sokszor bevételt generálnak a világsztároknak. Többen már csak ebből meg tudnának élni, és Magyarországon is van pár híresség, akinek jelentős bevételei vannak ebből.

Rita Ora a maga több mint 16,1 milliós táborával az egyik legismertebb sztár a világon. Igazi világsztár, különleges hangi és testi adottságokkal, amikkel mindig le tudja nyűgözni az embert, gyakorlatilag bármikor.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2