Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,21 Ft
Euró
384,44 Ft
Font
451,25 Ft
Bitcoin
67,927 $

Rita Ora fehérneműt villantott, szexibb nem is lehetne

A világhírű énekesnő egy nagyon igényes és látványos fehérneműt villantott, ami rendkívül jól áll neki, és valószínűleg jól is érzi magát benne.

...svg content...Fotó: Instagram/Rita Ora
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A fehérnemű mindig is meghatározó kérdést jelentett a nők számára, és ez nemcsak múlt idő, illetve minden bizonnyal a jövőben sem fog változni. Ez nemcsak a férfiakról szól, sokkal inkább a nők belső boldogságáról, amit egy ilyen ruhadarab adni tud.

Noha egész nap javarészt nem látják magukon, mégis nagyon nagy határozottságot és jó kedvet képes adni. Ezt nyilván egy férfi nehezen értheti meg, de tény, hogy a nők különleges szemmel tekintenek a fehérneműkre. Soron kívül Cristiano Ronaldo megint történelmet írt a szaúdi ligában

Az idő múlásával számtalan különböző márka alakult, melyek más és más tervezéseket árulnak. A lehetőségek tárháza gyakorlatilag végtelen, és állandóan változó is, mert néha visszautazhatunk velük az időben.

Őrületesen szexi ezen a fürdőruhás képen Geszler Dorottya

Mindig találhatunk okot arra, hogy egy új fehérneműt vásároljunk magunknak, akár a párunk miatt, akár amiatt, mert szimplán szeretnénk egy kis boldogsághormont. Megannyi oka van ennek, és szerencsére folyamatosan vannak új darabok.

Lapozó: 1 2

Gyurcsány keményen beszólt Magyar Péternek: „Te egy tőről metszett fideszes politikus vagy”

Gyurcsány Ferenc ismét jelentkezett, ezúttal kedd reggel osztotta ki Magyar Pétert, akit egy tőről metszett fideszes politikusnak nevezett, és egyúttal tehetségtelenebbnek is, mint Orbán Viktor miniszterelnököt