Clouds
21 Budapest
Dollár
357,68 Ft
Euró
388,81 Ft
Font
442,52 Ft
Bitcoin
23,047 $

Rita Ora fehérneműt villantott, szexibb nem is lehetne

Fotó: Instagram/Rita Ora
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A világhírű énekesnő egy nagyon igényes és látványos fehérneműt villantott, ami rendkívül jól áll neki, és valószínűleg jól is érzi magát benne.

A fehérnemű mindig is meghatározó kérdést jelentett a nők számára, és ez nemcsak múlt idő, illetve minden bizonnyal a jövőben sem fog változni. Ez nemcsak a férfiakról szól, sokkal inkább a nők belső boldogságáról, amit egy ilyen ruhadarab adni tud.

Soron kívül Orbán Viktor: az infláció egy közellenség, amit le kell törni

Noha egész nap javarészt nem látják magukon, mégis nagyon nagy határozottságot és jó kedvet képes adni. Ezt nyilván egy férfi nehezen értheti meg, de tény, hogy a nők különleges szemmel tekintenek a fehérneműkre.

Az idő múlásával számtalan különböző márka alakult, melyek más és más tervezéseket árulnak. A lehetőségek tárháza gyakorlatilag végtelen, és állandóan változó is, mert néha visszautazhatunk velük az időben.

Őrületesen szexi ezen a fürdőruhás képen Geszler Dorottya

Mindig találhatunk okot arra, hogy egy új fehérneműt vásároljunk magunknak, akár a párunk miatt, akár amiatt, mert szimplán szeretnénk egy kis boldogsághormont. Megannyi oka van ennek, és szerencsére folyamatosan vannak új darabok.

Lapozó: 1 2