Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,79 Ft
Euró
393,19 Ft
Font
460,52 Ft
Bitcoin
62,772 $

Őrületesen szexi ezen a fürdőruhás képen Geszler Dorottya

Dorottyán sem látszik igazán az idő múlása, aki még mindig rendkívül vonzó és csinos, mint azt a képen is láthatjuk, ami az egyik tó mellett készült.

Fotó: Instagram/Geszler Dorottya
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Geszler Dorottya egy igazi televíziós ikon, aki sokáig kikerülhetetlen figurája volt ennek a világnak. Gondoljunk csak a Játék hátárok nélkül című műsorra, ahol egy egész ország kedvelte meg sok esztendővel ezelőtt.

Noha azóta 51 éves is elmúlt, nem látszik rajta az idő vasfoga, egy nagyon erős, határozott és csinos nő, aki számára különösen fontos az egészséges táplálkozás és a testmozgás. Többek között ebben is magas szinten mozog, sokakat motiválhat. Soron kívül Rárepültek a magyarok az online értékpapírszámla-nyitásra

Dorottya is imádja a nyarat, a napsütést és ilyenkor még inkább megcsodálhatjuk a formáját. Az egyrészes fürdőruhák szintén remekül állnak rajta, kihangsúlyozzák a kivételes adottságait, és ha valakinek, akkor aztán neki nem kell aggódnia a kora miatt.

Exatlon-Gréti bikiniben is megmutatta a nyári formáját

Egy újabb nyári képet osztott meg magáról, ahol egy tó mellett napozik az egyrészes szettjében, ami olyan, mintha csak neki tervezték volna. A követők sorra dicsérték a sztárt, aki valószínűleg még fog kedveskedni hasonló pillanatokkal.

Lapozó: 1 2