Exatlon-Gréti bikiniben is megmutatta a nyári formáját

Fotó: Instagram/Szente Gréti
not image

Hujber Dávid

2021.június.22 - 04:47

Ez csak részben igaz, mivel Grétinek gyakorlatilag mindig nyári formája van, rendkívül fitt, mindene a mozgás és a sport.

Gréti személyében is egy kiváló győztest avattunk Bálint mellett az Exatlon Hungary harmadik évadában, ami már most hiányzik, noha csak pár héttel ezelőtt ért véget. Reméljük, lesz folytatás, bár a Ninja Warrior valamelyest enyhíteni a rajongók fájdalmát.

Ebben az évadban is bőven lesz mit látnia a közönségnek, és az Exatlon sztárjai sem tűntek el. Sőt, nagyon megtetszett nekik a közösségi média világa, Grétit is érdekli ez az univerzum, ami számára nagyon természetes lehet a fiatalkora miatt.

Egy olyan generációban nőtt fel, amiben már az internet jelentős szerepet játszik, és az elmúlt években hatalmas teret hódított a közösségi média. Sokan vannak, akik kizárólag ebből élnek, és nem is olyan rosszul.

Exatlon-Gréti csak úgy ragyog, gyönyörű a mosolya a milliomos nyertesnek

Gréti követőszáma is szépen megnőtt az Exatlon Hungary szezonja alatt, most pedig már ott tartunk, hogy több mint 37,5 ezer követőt számolhat az oldalán, ami minden bizonnyal hamarosan el fogja érni a 40 ezret.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.