Clouds
21 Budapest
Dollár
353,21 Ft
Euró
388,67 Ft
Font
436,95 Ft
Bitcoin
23,750 $

Richarlison válogatottbeli csapattársával is összebalhézott a Tottenham-Arsenal rangadón

TÉMÁK:
#Arsenal #tottenham
MTI/EPA/Friedemann Vogel
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Az Arsenal kapusával és az egyik brazil játékosával is összeszólalkozott Richarlison.

Meglehetősen harapós kedvében volt Richarlison a tegnapi Tottenham-Arsenal mérkőzés előtt, közben, valamint utána is. Nem segített a helyzeten, hogy csapata két góllal kikapott odahaza a bajnokságot vezető Ágyúsoktól.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

A 25 éves brazil, aki tavaly nyáron írt alá öt szezonra szóló szerződést a Tottenham együttesével, már a meccs előtt beszólt Tomijaszu Takehirónak, később pedig honfitársaival is összeszólalkozott.

Amikor Martinelli éppen egy szögletet akart elvégezni, meglátta a csereként bemelegítő Richarlisont a közelben, és egy ökölpacsira nyújtotta a karját, de Richarlison nem fogadta el azt. “Gabriellel kicsit vitatkoztam, mert feltartotta a játékot. Végül sárgát kapott időhúzásért”  – magyarázta Richarlison a jelenetet a mérkőzést követően.

“Szeretnék bocsánatot kérni tőle” – tette hozzá. “Ő kinyújtotta a kezét, én pedig nem. Tetszik vagy sem, ő a csapattársam a válogatottban. De ez is hozzátartozik egy derbihez, forrófejűek voltunk” – mondta Richarlison.

A Tottenham játékosa a lefújást követően az Arsenal kapusát, Ramsdalet is meglökte, amiért a hazai drukkerek előtt ünnepelt. Nem sokkal később az egyik szurkoló hátba rúgta a hálóőrt a botrányos véget ért meccsen – írta az ESPN.