Clouds
21 Budapest
Dollár
354,36 Ft
Euró
386,01 Ft
Font
432,72 Ft
Bitcoin
23,620 $

Így bulizik Ricciardo az autóban ülve (videó)

Fotó: Daniel Ricciardo, a McLaren ausztrál versenyzője érkezik a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság austini futamának, az Egyesült Államok Nagydíjának otthont adó Circuit of The Americas versenypályára 2022. október 20-án. A futamot október 23-án rendezik. MTI/EPA/Shawn Thew
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Daniel Ricciardo képtelen unatkozni, mindig feltalálja magát, akár az autóban, akár máshol.

Daniel Ricciardo már krisztusi korban jár, idén lesz 34 éves, pedig mintha csak tegnap lett volna, amikor bemutatkozott a HRT színeiben. Azóta a spanyol F1-es istálló is megszűnt létezni, a kategória pedig totálisan átalakult.

Soron kívül Elindult a bértárgyalás az Audi Hungariánál, ezt követeli a szakszervezet

Akkoriban csak a 20-as évei elején járt a fiatal ausztrál, de hamar levette a lábáról a nézőket a stílusával, a karakterével, a mosolyával, illetve a teljesítményével. Az egyik legszórakoztatóbb figurája lett a Forma-1-nek, amiért milliók rajonganak.

Ricciardo az esetek többségében jókedvű, vidám, abszolúte pozitív energiát közvetít az emberek felé. Ez annak is köszönhető, hogy ausztrál, sokan tanulhatnának tőle, főleg ezekben a sötét időkben.

A 33 éves sztár gyakorlatilag soha nem unatkozik, mindig csinál valamit. Ha épp nem az F1-ben dolgozik, a barátaival lazul, szórakoznak, énekelnek, táncolnak, vagy épp motorozni mennek, amit szintén nagyon szeretnek.

Ricciardo legutóbb motorokat szállított, és ha már a volán mögött ült, zenét is hallgatott. Mindezt videóra vette, amit a közönsége nagyra értékelt, és megint okozott pár vicces másodpercet 2023 hajnalán.

Még több bulvár: A Bosszúállók sztárja még mindig az intenzív osztályon van, kétszer is megműtötték