Clouds
21 Budapest
Dollár
353,08 Ft
Euró
387,73 Ft
Font
434,73 Ft
Bitcoin
23,748 $

A Bosszúállók sztárja még mindig az intenzív osztályon van, kétszer is megműtötték

Fotó: 2021. november 11-én készült kép Jeremy Renner amerikai színészről a Hawkeye című film bemutatóján, Londonban. A színész képviselője 2023. január 1-jén bejelentette, hogy Renner hóeltakarítás közben balesetet szenvedett otthonában, mentőhelikopterrel szállították kórházba. Állapota kritikus, de stabil. MTI/AP/Invision/Vianney Le Caer
Észak-Amerika
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jeremy Renner tompa mellkasi traumát szenvedett, és egy második műtétre is volt szüksége a kiterjedt sérülései miatt.

A Bosszúállók sztárja a hivatalos tájékoztatás szerint tompa mellkasi traumát és ortopédiai sérüléseket szenvedett egy hókotró balesetben. Erről a színész szóvivője számolt be hétfő este, miután Rennert megoperálták.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

Renner hétfőn esett át az operáción, és továbbra is az intenzív osztályon fekszik. Az állapota kritikus, de stabil, eddig összesen két műtétre volt szüksége a balesetben szerzett sérülései miatt.

A két operációról korábban egy színészhez közel álló forrás számolt be a CNN-nek. Annyit tudni, hogy a sérülései kiterjedtek, és Nevadában sérült meg. A családja folyamatosan vele van, kiváló ellátásban részesül, és várhatóan hamarosan újabb közleményt adnak ki róla.

A seriffi hivatal még mindig nem közölt részleteket Renner sérüléseinek mértékéről, ahogyan arról sem, mi történt pontosan. A hatóságok már vizsgálják a súlyos baleset körülményeit, egyelőre egy felelőst sem neveztek meg.

Rajongók milliói aggódnak az ünnepelt sztárért, akit nagyon sokan szeretnek. Tömegével érkeznek a jókívánságok hozzá, mindenki abban bízik, hogy hamarosan jobban lesz, és később lekerülhet az intenzív osztályról.