Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,12 Ft
Euró
378,95 Ft
Font
442,13 Ft
Bitcoin
44,183 $

Rendőrségi szempontból rendkívüli esemény nélkül zajlott le a Magyar Nagydíj

A rendőrség tájékoztatása szerint nyugodtan telt el az F1-es versenyhétvége a Magyar Nagydíjon, amire rengetegen voltak kíváncsiak.

Fotó: A Forma-1-es Magyar Nagydíj a mogyoródi Hungaroringen 2023. július 23-án. MTI/Czeglédi Zsolt
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A Magyar Nagydíj jövője minden eddiginél hosszabb távra biztosított az új szerződés aláírásával. Ezzel együtt új rekordok születtek a sok látogató miatt, bevétel szempontjából is, ami ugyancsak fontos.

Lando Norris, a McLaren versenyzője viszont véletlenül eltörte az egyik rendkívül értékes F1-es porcelánt a pódiumon, amiről számos felvétel készült. Ami pedig a rendőri biztosítást illeti, minden rendben zajlott. Soron kívül Orbán Viktor szakállal üzent Mikulás előtt, már készül (fotóval)

A rendőrség azt írja, a versenyhétvége nyugodtan telt, a rendőri biztosítás tervszerűen, rendkívüli esemény nélkül zajlott. A futamot követően nézők tízezrei indultak el gyalog és autóval Mogyoródról. A biztosításban résztvevő rendőrök a fixen telepített, valamint a Készenléti Rendőrség helikoptere által közvetített kamerák képeit folyamatosan elemezve, összehangolt forgalomirányítással segítették a közlekedőket – írja a police.hu.