Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,22 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
59,543 $

Lépett a rendőrség Magyar Péter ATV-s botránya ügyében, itt tart a dolog

A Tisza Párt alelnökének ügyét a budapesti rendőrfőkapitány bűnügyi helyettese vizsgálta.

...svg content...Fotó: YouTube/ATV Magyarország
Belpolitika
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, Magyar Péter, a Tisza Párt vezetője korábban közzétett egy Facebook-bejegyzést, amelyben egyebek mellett az ATV munkatársainak vallási hovatartozását részletezte. Emiatt Tényi István a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság mellett a Budapesti Rendőr-főkapitányságon (BRFK) is feljelentést tett az ügyben.

Mégpedig azért, hogy a hatóságok kivizsgálják, megvalósult-e a személyes adattal visszaélés vétsége. A BRFK nem ült sokáig a múlt hét kedden tett feljelentésen, szerdára már fel is terjesztették az ügyet a budapesti rendőrfőkapitány bűnügyi helyetteséhez, aki a Magyar Nemzet információi szerint továbbította az ügyet a Központi Nyomozó Főügyészséghez. Soron kívül Azonosították Donald Trump merénylőjét

Emlékezetes, a politikus korábban azt sérelmezte, hogy az ATV nem biztosít számára elegendő megjelenési lehetőséget, majd amiatt sétált ki a stúdióból, mert az Egyenes Beszéd műsorban azzal fogadták, hogy átadtak neki egy dokumentumot. Abból kiderült, hogy az utóbbi hónapokban legalább tizennyolc alkalommal keresték.

Illetve a Magyar által sérelmezett időszakban (március 28. és május 3. között) is három megkeresést kapott a politikus. A csatorna telefonon és SMS-ben is próbálta elérni, hogy menjen be az Egyenes beszédbe vagy a Start című műsorba, de a számos megkeresésre nem reagált. A közlés szerint emellett a Tisza Párt vezetője hét alkalommal szerepelt a csatorna élő adásában március 13. óta.

Az Egyenes beszédben a botrányba fulladó adás előtt kétszer is volt, május 31-én és június 7-én este, másfél nappal a választás előtt. Egyébként a politikus ATV-s kisétálása pár napja már a 900 ezres megtekintést is átlépte, s ezzel az első helyre került a felkapott tartalmak között a YouTube-on. De azt is megírtuk, hogy Rónai Egon elismerte, kezdhette volna gratulációval is a Magyar Péter interjút.

Donald Trump megszólalt az őt ért merényletet követően

Nem sokkal azután, hogy merényletet követtek el Donald Trump ellen, megszólalt az USA volt elnöke.

Bombaelhárító eszközöket telepített az FBI a Trump elleni merénylet helyszínére

Miután gyanús csomagot találtak a Donald Trump elleni merénylet helyszínén, bombaelhárító eszközöket telepítettek, hogy a nyomozók nyugodtan végezhessék a feladataikat.