Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,01 Ft
Euró
394,75 Ft
Font
467,10 Ft
Bitcoin
68,242 $

Rekordnyereségről számolt be a Ryanair – csökkenthetik a jegyárakat

A légitársaság ismét rekordnyereségről és utasszámról számolt be.

...svg content...Fotó: Unsplash/Portuguese Gravity
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Ryanair közzétette éves pénzügyi eredményeit: az utasszám alapján Európa legnagyobb európai légitársaságának átlagos viteldíja 21 százalékkal volt drágább, mint 12 hónappal korábban. S bár konkrétumokat nem árult el a vállalat, azt sugallta, hogy valamikor nyár után csökkentheti a jegyárakat.

A beszámoló szerint a Ryanair éves nyeresége elérte az 1,92 milliárd eurót, ami felülmúlta a 2018 márciusával végződő évben elért korábbi rekordot, 1,45 milliárd eurót. Mindemellett az utasok száma is meghaladta a korábbi rekordokat: a friss eredmények szerint az utasszám jóval 184 millió felett volt, ami 23 százalékos növekedést jelent a 2019-es, a koronavírus-járvány előtti évhez. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

Michael O’Leary, a Ryanair vezérigazgatója szerint ha a vállalatnak csökkentenie kell a viteldíjakat annak érdekében, hogy jövő áprilisban, májusban és júniusban is legkevesebb 94 százalékban tele legyenek a repülőgépek, „akkor legyen így”.

Noha a nyári járatok iránt mindig erős a kereslet, és a nyári menetrendben több mint 200 új útvonalon közlekednek majd a vállalat járatai, a Ryanair elmondása szerint továbbra is „óvatosan optimista annak kapcsán, hogy a 2024-es nyári csúcsidőszakban a viteldíjak a tavaly nyáriakhoz képest változatlanok vagy minimálisan magasabbak lesznek”.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.