Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,33 Ft
Euró
378,67 Ft
Font
441,46 Ft
Bitcoin
40,942 $

Rékasi Károly kikelt magából és ordított a Farm VIP-ban

Rékasi Károly számára is egy igazi érzelmi hullámvasút lehetett a Farm VIP, amiben 61 évesen szerepelt.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Rékasi Károly mindig is az egyik legjobb képű színész volt, és ez most sincs másképp. Valahogyan nem hat rá az idő, és a 60-as éveiben is úgy néz ki, mintha még mindig csak a 40-es éveit taposná.

Erre igazán büszke lehet, akárcsak arra, hogy 12 műtét után is vállalta a Farm VIP-t. A motorbalesete nélkül most minden könnyebb lenne számára, de az a legfontosabb, hogy életben maradt. Soron kívül Változékony idő vár ránk hétfőn, éjszaka mínusz 10 fok is lehet

A Farm VIP forgatásai alatt csalódnia kellett, és néha a düh is elragadta a lelkét, mert nem szereti az igazságtalanságot. Ez teljesen érthető, különösen egy olyan tapasztalt ember részéről, mint ő.

„Amin a leginkább ledöbbentem, az az emberi jellemek megváltozása. Találkoztam csodás személyekkel, de olyanokkal is, akik önzőek voltak, a felém irányuló, valótlan alapokon álló vádaskodással pedig nem tudtam mit kezdeni hatvanegy évesen, és leblokkoltam.” – mesélte a Blikknek adott interjújában.

Rékasi nem tagadja, arra is volt példa a műsor alatt, hogy kikelt magából és ordított. „Amikor meg átléptek egy bizonyos határt, kikeltem magamból és ordítottam. Ugyanakkor azt gondolom, így is sokat fejlődtem az elfogadás terén.”

Az USA hadihajóját riasztották a Vörös-tengeren három kereskedelmi hajót ért támadás miatt

Három kereskedelmi hajót ért rakétatámadás a Vörös-tengeren, ami miatt az USA hadihajójának kellett akcióba lendülnie.

Az agrárgazdasági kamara új cégével segíti a vadkárt szenvedett gazdálkodókat

A NAK bejelentette, céget alapít, hogy peres ügyekben átvállalja a gazdálkodók jogos vadkárköveteléseinek behajtását, hogy az érintettek minél hamarabb hozzájussanak az őket megillető pénzhez.