Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Rejtély: munkahelyi konferenciahívás közben tűnt el nyomtalanul egy anyuka

Fotó: Unsplash/Samuel Ferrara
Európa
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A 45 éves Nicola Bulley öt nappal ezelőtt tűnt el, amikor sétálni vitte kutyáját, miközben egy munkahelyi konferenciahívást bonyolított. Rengeteg a kérdés, élettársa pedig értetlenül áll a nő eltűnése előtt.

Nicola Bulley kétgyermekes anyuka a Wyre folyó mentén tett sétáltatta kutyáját, amikor rejtélyes körülmények között eltűnt. A nőt öt napja nem találják, csak spánieljét hagyta hátra.

Soron kívül A Vatikán szerint Ferenc pápa szombaton elhagyhatja a kórházat

Az Independent jelentése szerint a Lancashire-i Tűzoltóság és Mentőszolgálat, a Bowland Pennine hegyi mentőcsapat és az Északnyugati Vízalatti Kutatócsoport is csatlakozott a nyomozáshoz, míg a Lancashire-i rendőrség egy “potenciális koronatanú” jelentkezését várja.

Eddig annyi információt sikerült kideríteni, hogy egy ismeretlen, 70 év körüli, fehér, 180 cm magas, jó testalkatú férfi egy apró, fehér és bolyhos kutyát sétáltatott azon a környéken, ahol abban az időben Bulley nyomtalanul eltűnt.

Paul Ansell, a nő élettársa szintén csatlakozott a kereséshez, s szívbemarkoló nyilatkozatot tett, mondván, a neki és a gyermekeknek is szükségük van rá, és jelenleg a poklok poklát élik át. Bulley január 27-én reggel 9:15-kor indult el kutyát sétáltatni, ám azóta semmit sem tudni róla.

A rejtélyt csak tovább bonyolítja, hogy pár héttel eltűnése előtt a nő a közösségi médiában posztolt, bejegyzésében pedig azt írta, “kísérteties” volt aznapi sétája:

“Nagyon ködös, hideg séta volt ma reggel, nem egy olyan nap, amikor elfelejthetjük a kesztyűt! Kicsit kísérteties is! De a napra felkészített, és Willow nagyon jól érezte magát.”

Bulley telefonját pedig egy padon találták meg, mely még mindig egy munkahelyi konferenciahívásban volt. A helyi főfelügyelő megosztotta, egyelőre nincs arra vonatkozó bizonyíték, hogy a nőt megtámadták volna, vagy bármilyen bűncselekmény történt volna, ám komoly aggodalomra adnak okot a nő rejtélyes eltűnésének körülményei.