Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,17 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,075 $

A Redmi okosórája és a Note 11 okostelefon is AMOLED kijelzővel érkezik

Nem spóroltak a Xiaomi leányvállalatánál, az október 28-án debütáló okoseszközök ugyanis megkapták az egészen pazar dizájnnal ellátott AMOLED paneleket.

Illusztráció/Xiaomi
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Redmi Watch 2 esetében egy 1,6 hüvelykes AMOLED kijelzőre számíthatunk, amelyet egy fekete keretbe helyeztek el, miközben az okosóra szíjának színe változó lesz – írta a GSM Arena portál.

A Xiaomi megerősítette azt is, hogy a Redmi Note 11 okostelefonok szintén AMOLED panelt kapnak, ami azt jelenti, hogy ez lesz az elérhető árú mobilok között az első modell, amelybe implementálták ezt a korszakalkotó technológiát. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Ami még ennél is érdekesebb, hogy a Note 11 mobilokat AG üveggel látták el, ami azon túl, hogy ellenáll a karcolásoknak és az ütéseknek, állítólag ujjlenyomat-taszító hatással egyaránt rendelkezik.

Hogy ez a gyakorlatban hogyan működhet majd, egyelőre csak találgathatunk, a hivatalos bemutatót követően azonban egészen biztosan kiderülhet, mire lesz képes a valóságban az ígéretes, ügyes, egyben pénztárcabarát kütyü.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.