Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,01 Ft
Euró
394,75 Ft
Font
467,10 Ft
Bitcoin
68,242 $

A Red Dead Redemption Xbox Game Passra is érkezhet?

Egy friss, rajongói felfedezés szerint igen.

...svg content...Fotó: Rockstar Games
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

Egy Reddit-felhasználó osztotta meg, hogy talált egy adatsort a Rockstar hivatalos weboldalán, mely arra utal, hogy a Red Dead Redemption Xbox Game Passra is érkezhet. A Tamtendo12 nevű Reddit-felhasználó szerint a Red Dead Redemption hivatalos weboldalán található kódsor arra utal, hogy a Rockstar fantasztikus westernje

„Elérhető lesz Nintendo Switchre, PS3-ra, PlayStation Plus Premiumon keresztül PS4-re és PS5-re, Xbox 360-ra, valamint Xbox Game Passon keresztül Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re.” Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

Mivel ez nem egy hivatalos bejelentés és egyelőre nem is érkezett megerősítés, érdemes fenntartásokkal kezelni az információt, ugyanakkor nem elképzelhetetlen, hogy valóban így lesz.

Eközben iparági pletykák kaptak szárnyra annak kapcsán, hogy a Red Dead Redemption 14 év után hamarosan PC-re is megjelenhet, amit egyelőre szintén nem erősítettek meg hivatalosan.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.