Hivatalos összefoglaló videón a Real Madrid őrült győzelme a Valencia ellen

Fotó: Twitter/Real Madrid C.F.
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 20. - 07:24

Erős túlzással sem mondhatjuk azt, hogy a Real Madrid nagyon simán nyerte volna a valenciai rangadót, mert távolról sem, de övék lett a három pont.

A Valencia meglehetősen jól kezdte a bajnokságot, talán még a saját szurkolójukat is meglepték, akik rég ünnepelhettek bajnoki címet. Sok nehéz szezon van mögöttük, ám most úgy tűnik, hogy ez egy erősebb kiírás lehet számukra.

Legutóbb a Real Madridot fogadták, akik szintén erősebben nyitottak, és ennek az eseménynek is ők voltak az esélyesei. Ennek ellenére a Valencia szerezte meg a vezetést, a 66. percben Duro köszönt be, ami hosszú ideig jelentett vezető találatot csapata számára.

A Barca és a Real Madrid is megtámadja a megállapodást

A madridiak sokáig kivártak, az egyenlítést csak a 86. percben abszolválták, amikor Benzema passzát V. Junior a hálóba rakta. A két csatár idén nagyon érzi egymást, rendkívül hatékonyak és a párosuk megbonthatatlan lehet.

Ancelotti visszatérése láthatóan jót tett a fiatal csatárnak, míg a veterán francia ugyanazt hozza, mint eddig. A duó olyannyira jól működik, hogy két perccel az egyenlítés után cseréltek, ezúttal V. Junior adott gólpasszt a csapattársának.

A Valencia drukkerei csak fogták a fejüket, nem akarták elhinni, amit látnak, mert nagyon közel voltak ahhoz, hogy megnyerjék a rangadót, és átvegyék a vezetést a bajnokságban. A Real Madrid maradt az élen 13 ponttal a 11 pontos városi rivális és a 10 egységet számláló Valencia, illetve a Real Sociedad előtt.

A hivatalos összefoglaló videót erre a linkre kattintva éritek el a LaLiga hivatalos csatornáján keresztül.