Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
67,387 $

A Real Madrid megerősítette, Nacho távozik a klubból

A változatosság kedvéért újabb szaúdi igazolás történt.

...svg content...Fotó: MTI/AP/Szergej Gric
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Real Madrid kedden jelentette be, hogy bár Nacho a Bajnokok Ligája és a LaLiga duplájához vezette a csapatot ebben a szezonban, szerződése lejártával távozott a klubtól.

A 34 éves hátvéd közös klubrekordot jelentő 26 trófeát, köztük hat Bajnokok Ligája-címet nyert a Madriddal, miután 10 évesen csatlakozott a klubhoz. Az első csapatban 2012-ben debütált. Soron kívül Karácsony Gergely ismét kiakadt a Magyar Nagydíj alatt repkedő helikopterek miatt

Az ESPN-nek nyilatkozó források szerint a játékos az Al Qadsiah-hoz fog szerződni. Állítólag előrehaladott tárgyalásokat folytatott az Al Ittihaddal, de az Al Qadsiah olyan ajánlatot tett neki, amit nem akart visszautasítani. A Real Madrid a Nacho távozásáról szóló hivatalos közleményében úgy fogalmazott:

„A Real Madrid szeretné kifejezni köszönetét és elismerését Nachónak, a klub egyik legnagyobb legendájának. Minden Real Madrid-szurkoló rendkívül büszke történelmünk egyik leglegendásabb ifjúsági akadémiáját végzett játékosára.”

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke hozzátette:

„Amióta gyerekként megérkezett az ifjúsági akadémiánkra, Nacho mindenki számára példakép volt, és mindenki szeretetét, elismerését és csodálatát kivívta a Real Madridnál. A Real Madrid az otthona, és mindig is az lesz.”

Csípős választ kapott Karácsony Gergely az F1-es helikopteres posztjára

Kőrösi Koppány fejlesztéspolitikai szakértő sem hagyta szó nélkül Karácsony Gergely legutóbbi posztját, ami ezúttal a Magyar Nagydíjról szólt.