Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,93 Ft
Euró
393,56 Ft
Font
467,79 Ft
Bitcoin
64,201 $

Egyre bonyolódik a Tchouaméni-ügy, nem lesz könnyű dolga a Realnak

Nem titok, hogy a Real Madrid szemet vetett Aurélien Tchouaménire, a Monaco ifjú tehetségére. Csütörtökön az is kiderült, mire van szükség ahhoz, hogy a Monaco és a francia játékos a Real Madrid ajánlatát fogadja el.

...svg content...Fotó: Unsplash
Sport
Author image

Kornis Vivien

Szerkesztő

Tchouaméni azzal szerzett nevet magának, hogy a Nemzetek Ligájában a kezdő tizenegyben lépett pályára a francia nemzeti együttesben a Kanté által hagyott űrt kihasználva.

A Real Madridnak gyorsan kell reagálnia a középpályás és a Monaco kívánságaira, hiszen a francia tehetségre a PSG, a Chelsea, a Tottenham és a Newcastle foga is fáj.  Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

A Monaco egyrészt már minden érdeklődő klub tudtára adta, hogy 50 millió euró alatt nem hajlandók leülni a tárgyalóasztalhoz, de ha ennél többet ajánlana valaki, azt szívesen fogadják. A Real Madrid tehát tudja, mi a minimum, amit a középpályásért le kell tenniük az asztalra, aki egyébként ideális utódja lehet Casermirónak. 

Másrészt  a játékos ügynöke közel hétmillió eurós fizetésért lobbizik, ennyit ajánlott ugyanis a Paris Saint-Germain Tchouaméninek. Az El Nacional szerint a Monaco nem szeretné a PSG-nek adni a játékost, hogy elkerüljék, ami Mbappéval történt, de ehhez az kell, hogy Tchouaméni egy kérője a Parc des Princes csapatához hasonló ajánlatot tegyen. 

A játékos is szabott azonban egy meglehetősen szokatlan feltételt, mégpedig azt, hogy mire Madridba költözik, már meglegyen az otthona. Nem is akárhol: a spanyol főváros La Finca névre hallgató exkluzív negyedét szemelte ki magának, ahol a Real Madrid játékosainak nagy része, valamint több híresség is lakik. 

A La Fincában álló háznak természetesen a szerződésben is szerepelnie kell, hiszen a PSG egy egész villát ajánlott a labdarúgónak, ha hajlandó Párizsba költözni. Florentino Pérez már tisztában van a Monaco és Tchouaméni igényeivel, azt egyelőre azonban nem tudni, kész-e megadni mindent, amire vágynak.

Párizsi olimpia: 75 ezer katona és rendőr, 44 ezer sorompó és útlezárások tömkelege

Párizs utcáin rekordszámú rendőr és katona járőrözik, miközben a város a 2024-es nyári olimpiai játékok megnyitójára készül.

Botránnyal indult a párizsi olimpia

Marokkó 2-1-re legyőzte Argentínát a férfi labdarúgótorna nyitómérkőzésén, ám mindezt csak egy nagy csavar végén.