Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
362,41 Ft
Euró
392,13 Ft
Font
457,86 Ft
Bitcoin
61,211 $

Óriási rangadót rendeznek a spanyol bajnokságban, élőben adja a Real Madrid meccsét a tv

Könnyen lehet, hogy hosszú távon a ma esti Real Madrid-Girona meccs dönti el a bajnokság sorsát, akár döntetlen esetén is.

Fotó: EPA/Sergio Perez
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Barcelona megint sokat profitálhat ebből a LaLiga-fordulóból, ha szerencséjük van. Ehhez nem kell mást tenniük, mint hozni a meccsüket, és akkor biztosan hoznak pár pontot, mivel az első két helyezett egymás ellen játszik szombat este. Az 58 pontos Real Madrid és az 56 pontos Girona feszül egymásnak a Bernabeuban.

A Barcelona ugyan 50 pontos, ha a Real Madrid vereséget szenved, és a katalánok nyernek, rögtön 5 pontra olvad a hátrányuk a királyi gárdával szemben. Ez most egy óriási lehetőség számukra, de akkor sem járnak rosszul, ha a Girona kikap, vagy esetlegesen döntetlen születik a rangadón. Talán a döntetlen a legideálisabb, hiszen azzal mindkét csapaton hoznának 2 pontot. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

A Real Madrid-Girona meccset is élőben adja a tv, egészen pontosan a Spíler 2. 18 óra 20 perctől már pláne érdemes lesz figyelni az eseményeket, majd 18 óra 30 perckor kezdetét a várva várt összecsapás a két nagy rivális között, akik eddig csak egyszer kaptak ki a bajnokságban, amit senki más nem tud felmutatni a mezőnyben.

FELKAPOTT