Clouds
21 Budapest
Dollár
376,61 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
459,06 Ft
Bitcoin
28,341 $

Videós összefoglaló a Real Madrid nagy fordításáról az Atletico ellen

Fotó: Karim Benzema, a Real Madrid játékosa ünnepel, miután gólt szerzett a spanyol labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójában játszott Real Madrid-Barcelona mérkőzésen Madridban 2022. október 16-án. MTI/EPA/EFE/Rodrigo Jiménez
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokáig úgy tűnt, hogy ez egy több mint nehéz éjszaka lesz a Real Madrid számára a városi rivális Atletico Madrid ellen.

A Real Madrid és az Atletico Madrid általában nagy csatákat vívnak egymás ellen a pályán. Legutóbb a Copa del Rey-ben találkozhattak egymással, és ezúttal is érdekesen, izgalmasan alakultak az események.

Soron kívül Megkötözve, egy bevásárlókocsiban találták meg egy eltűnt nő holttestét

A szurkolóknak mindig volt mit látniuk a pályán, és sokáig úgy tűnt, hogy ez az este az Atletico neve mellé kerülhet. Morata a 19. percben váltotta gólra Molina passzát, és nem egyszer hosszú másodpercekre eldugták a labdát a Realtól.

A Real Madrid egyenlítésére egészen a 79. percig kellett várni, ami Rodrygo révén született meg, míg a passzt a veterán Modric adta. Ezzel visszajöttek a remények, és egyúttal minden kezdődhetett elölről.

Miután a rendes játékidőben nem született több találat, jöhetett a hosszabbítás, amit Savic kiállítása erősen befolyásolt. Az Atletico játékosa először a 96. percben kapott sárga lapot, majd három perccel később még egyet.

Benzema köszönte a lehetőséget, és a 104. percben beköszönt. A gólpasszt V. Junior adta, aki röviddel a lefújás előtt szintén betalált a vendégek hálójába Ceballos révén, így 3-1-re legyőzték a nagy riválist.