Dollár
433,24 Ft
Euró
418,12 Ft
Font
466,89 Ft
Bitcoin
19,393 $

Real Madird: Joachim Löw még mindig esélyes Ancelotti helyére

Fotó: Joachim Löw német szövetségi kapitány edzést tart Frankfurtban 2019. november 18-án. (MTI/EPA/Armando Babani)
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. február 8. - 11:32

Florentino Perez számára egyértelmű, hogy kit ültetne a Real Madrid kispadjára, ha Ancelotti nem győzi meg. 

Bár Carlo Ancelotti jelenleg jól irányítja az együttest, a klubelnök nem mondott le régi vágyáról, arról, hogy Joachim Löw üljön le a madridi kispadra. A német válogatott korábbi szövetségi kapitánya egy kis pihenő után készen áll a visszatérésre, és továbbra is ő Perez favoritja. 

Soron kívül 17-en vesztették életüket egy étteremben kitört tűz miatt Északkelet-Kínában

A múlt heti Atheltic Bilbao elleni vereség nagy csapás volt a Real számára, akik ezzel búcsúztak is a kupaküzdelmektől. Florentino Perez pedig egyáltalán nem örült, hiszen ő mindig győzelmeket és címeket akar látni, és készen áll arra, hogy leváltsa Ancelottit, ha ő erre nem képes – írja az El Nacional

Már évek óta beszélik, hogy mennyire szívesen látnák Löw-öt a Real Madridnál, Florentino Perez pedig léphet is, ha úgy érzi, hogy erre mindenképpen szükség van. A vezetés szerint a legnagyobb probléma az, hogy nem megfelelően rotálja a játékosokat az olasz szakember. 

Az Athletic ellen úgy döntött, hogy négy dél-amerikai játékosából három kezd, olyanok, akik mind a válogatottal voltak a napokban, és kérdéseket vetett fel, hogy Vinicius, Rodrygo és Casemiro helyett miért nem Camavingát és Hazard-t favorizálta. 

A másik sarkalatos pont az, hogy az edző nem tudta beépíteni azokat a játékosokat, akik a korábbiakban is kevés időt kaptak, például Jovic, Mariano, Hazard, Bale, Vallej, de mindenekelőtt Isco, akiben viszont nagyon bízott a klubvezetés. 

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.