Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,42 Ft
Euró
380,31 Ft
Font
443,06 Ft
Bitcoin
41,843 $

Rátkai Mimi vadító szettje az új kedvenc, igazi hercegnő

A korábbi A Nagy Ő versenyző mindig divatos, csinos és olyan szexi szetteket visel, hogy bárki zavarba jön tőlük.

Fotó: Instagram/Rátkai Mimi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nem lehet azt mondani, hogy ne lennénk tele olyan hírességekkel és sztárokkal, akik ne adnának magukra extra módon. Sok olyan hírességet ismerhetünk, akik extrán adnak a megjelenésükre, és ezzel kilógnak a sorból.

A TV2 új műsorának sztárja, aki korábban A Nagy Ő-ben és a Farm VIP-ban is szerepelt, valami egészen elképesztően szexi. Tuvic Aleksandra mindig meg tudja lepni a követőit, és árad belőle az erotika, rendkívül vonzó teremtés. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

Weisz Fanni ugyan teljesen más karakter és személyiség, szintén az álomnők közé sorolható. Egy olyan természetes szépség, aki egyúttal egy finom nő, és sok dicséretet kap a posztjai alatt.

Nem is lehet kérdés, hogy Gelencsér Timi is álomnő, aki a Spíler TV egyik új műsorvezetőjeként folytatja tovább a pályafutását. Természetesen a Dancing with the Starsban is láthatjuk, ugyancsak műsorvezetőként.

Rátkai Mimi a kedvenceink közé sorolható, és az egyik legdivatosabb híresség, mint egy hercegnő. A Nagy Ő korábbi versenyzőjének egyik legvadítóbb összeállítását erre a linkre kattintva nézhetitek meg.