Dollár
395,80 Ft
Euró
412,53 Ft
Font
480,85 Ft
Bitcoin
17,092 $

Rasszista megnyilvánulás miatt kapott szektorbezárást a Ferencváros

Fotó: A Ferencváros játékosai ünnepelnek a szurkolók elõtt a labdarúgó Európa-liga csoportkörének 5. fordulójában játszott Ferencváros - AS Monaco mérkõzés után a Groupama Arénában 2022. október 27-én. Ferencváros - AS Monaco 1-1. MTI/Koszticsák Szilárd

Takács Petra

2022. október 28. - 14:58

Elmarasztalták a zalaegerszegieket és a kispestieket is.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága pénzbüntetéssel és szektorbezárással büntette a Ferencvárost.

Soron kívül Még mindig magas arányban isszák az energiaitalokat az iskolás gyerekek

Az MLSZ honlapjának beszámolója szerint a magyar bajnokot összevont eljárás keretében a Kecskemét elleni idegenbeli és a DVSC elleni hazai OTP Bank Liga-találkozókon történetének miatt marasztalták el a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása és rasszista megnyilvánulás). Az FTC-nek a pénzbüntetés mellett soron következő hazai bajnokiján a Groupama Aréna B3 szektorát kell lezárnia.

A ZTE FC-t a Vasas elleni idegenbeli mérkőzésen történtek (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása) miatt büntették meg, míg a Budapest Honvédot a DVSC és a Puskás Akadémia elleni idegenbeli mérkőzésein a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása és konkrét személyre sértő kifejezés használata) marasztaltak el. Mindkét klubnak pénzbüntetést kell fizetnie.

(MTI)