Rádióállomásnak épült, most 4 milliárdos luxusvillaként hirdetik

Kiss László

2019. november 15. - 10:08

Viszonylag kevesen mondhatják el magukról, hogy egy sziget büszke tulajdonosai lehetnek, ám számuk most nőhet eggyel az alábbi lehetőségnek köszönhetően.

Columbia és Pea Islands is könnyedén megközelíthető hajóval a Columbia Islanden található 8 094 négyzetkilométeres szigetről, amelynek épületét egykor szimpla rádióállomásként használták. Ma már más a helyzet, az átalakítások után ugyanis egy luxusrezidencia került kialakításra négy hálószobával, 2 fürdőszobával és persze meseszép kilátással.

A kétszintes, tégla burkolattal kirakott épület tetején saját napkollektor-rendszer gondoskodik az önfenntartásról, ami újabb ok lehet az épület megvásárlására. Ha pedig mindez még nem lenne elegendő, a tetőről akár a mindössze néhány percnyi hajóútra lévő New York City és New Rochelle városának panorámája is megtekinthető.

Ha valaki éppen kikapcsolódásra vágyna, akkor sem kell messzire mennie, ugyanis az alig néhány száz méterre lévő Pea Island azon túl, hogy az álló szörf mekkájának számít, motorcsónakos kirándulásokkal és őshonos növényekben gazdag strandként működő partszakasszal is várja az odalátogatókat.

A négy hálószobás ingatlant 13 millió dollárért, vagyis közel 4 milliárd forintért hirdette meg a Sotheby’s International Reality.