Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,741 $

Eddig nem látott videós felvételek Rácz Jenőék ciprusi nyaralásáról

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Remekül sikerült Rácz Jenőék ciprusi nyaralása, amit sosem fognak elfeledni, míg a kislányuk később, amikor már nagy lesz, visszanézheti ezeket a felvételeket.

Noha a kisgyermekek soha nem fognak emlékezni ezekre az eseményekre, nagyon is fontos számukra, mert közben folyamatosan fejlődnek, tapasztalnak. A szülők pedig később megmutathatják a felvételeket, amiket róluk készítettek a nyaralások során.

Soron kívül Még egy ideig nem hagyja el a kórházat Ferenc pápa

Számunkra is mindig különleges visszanézni ezeket a nagyon régi emlékeket, de a kis Kamilla még csak az útja elején jár. Boldog családban nőhet fel, Rácz Jenő és Gyuricza Dóri pedig mindennél jobban szereti őt.

Kiderült, hogy Cipruson nyaralt a sztárpáros, és igazán élvezték a kalandokat, amikben részük volt. Dóri hosszasan írta le az ott szerzett tapasztalatokat, ami segíthet másoknak, főleg azoknak, akik szintén egy ilyen pici gyermekkel utaznak.

Még sok hasonló utazás várhat a családra, és biztosak vagyunk benne, hogy azok is legalább ennyire izgalmasak lesznek. Tapasztalt utazók, hiszen nem ez volt Kamilla első útja, aki időközben megtanult járni, segítség nélkül.

Alább pedig azokat a felvételeket láthatjátok, amik Cipruson készültek Rácz Jenőék nézetéből. Egy újabb kis extra, mellyel betekintést kaphattok a páros életének kulisszái mögé, ami mindig érdekes és látványos.