Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,307 $

Rácz Jenő szerint Istenes Bence üzengetett neki, és nem fordítva

Rácz Jenő tisztázta, Istene Bence üzengetett neki, nem pedig fordítva, de hamarosan összecsaphatnak a Sztárboxban.

Fotó: Instagram/Sztárbox
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az, ami Kabát Péterrel történt a Sztárboxban vasárnap este, egyenesen sokkoló volt. Szerencsére nem sérült meg súlyosan, az orvosi vizsgálatok is ezt erősítették meg, de borzalmas volt látni ilyen állapotban.

Péter szerelme először azt hitte, meghalt a ringben a párja, sokkos állapotba került. Nagyon nem tetszett neki, ahogyan Rácz Jenő viselkedett, nem tudta elfogadni, ahogyan azt sem, ahogyan elbánt az egyik legjobb barátjával. Soron kívül Az év végére 5000 fogyatékossággal élő ember lakhat kis lakásokban

Azóta azt is tudni, hogy Istenes Bence lesz Jenő következő ellenfele, aki Schobert Norbi fiát győzte le az első mérkőzésen. Már akkor kihívta Jenőt, és azt mondta, úgy hallotta, telekürtölte az RTL-t, hogy ki akarja őt hívni.

Istenes Bence üzengetett

„Bence üzengetett nekem, én viszont sohasem. Én nem a szavak embere vagyok, hanem a tetteké. Majd vasárnap találkozunk, és kiderül, hogy melyikünk a jobb.” – fogalmazott az RTL kérdésére Jenő.

Jenő ne tudja, hogy mi lesz ennek az egésznek a vége. „Még az is lehet, hogy én fogok ott feküdni a padlón, ezt képtelenség megjósolni, de mindannyian erre vállalkoztunk, amikor elfogadtuk ezt a felkérést, ez bármikor benne lehet a pakliban.”

Az azonban biztos, hogy sokkal képzettebbnek tartja Bencét. „Sokkal képzettebbnek tartom Bencét, de nem lehet megjósolni, hogy mi lesz az eredmény. Hiába edzettél keményebben, mint tegnap este kiderült, elég egy ütés.”