Clouds
21 Budapest
Dollár
367,94 Ft
Euró
394,78 Ft
Font
442,47 Ft
Bitcoin
22,832 $

Rácz Jenőék nagyon tanulságos nyaralása Görögországban és Dubajban

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Messze tapasztaltabban érkeztek meg együtt, hárman Dubajban, ahol már minden komfortosabb volt, hiszen Görögországban volt idejük átélni bizonyos dolgokat.

Gyuricza Dóri mindig igyekszik megosztani a tapasztalatait, immáron egy ideje édesanyaként. Sokan örülnek ennek, de nyilván még mindig vannak, akik támadják őt, és másnak próbálják beállítani.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

Hozzászokhatott ehhez, és inkább arra koncentrál, ami fontosabb, értékesebb. Most épp azt osztotta meg, amit Görögországban tapasztaltak, illetve Dubajban, ahol csodálatos környezet fogadta őket.

„Utazás egy 8 hónapos babával. Mikor először utaztunk külföldre Kamillával, kezdő szülőként -mint mindenki- az internet segítségét és más szülők tapasztalatait vettem alapul. Nohát. az az igazság, hogy ahány család annyi szokás/ lehet, hogy ami másnak beválik neked nem fog, ami pedig másnak szörnyű az neked zökkenőmentesen működik majd.” – írta a posztjában Dóri.

„Görögországba utaztunk egy fapados légitársasággal (mert hogy dejó, közel van, keveset utazunk majd) Tanulság; – a felmerülő járatkésések miatt az utazás végül hosszabb lett, mint a mostani és a több száz fős feszült tömeg a baba hangulatára sem volt jó hatással. Korfun tűző nap és forróság volt, esélytelen volt a babával a medence mellett “hűsölni”. Magamra kötni sem tudtam napközben, mert egyből összeizzadtunk, és ezt nyilván utálta.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2