Clouds
21 Budapest
Dollár
367,45 Ft
Euró
394,22 Ft
Font
441,74 Ft
Bitcoin
23,081 $

Szorcsik Viki: „Nem én vagyok a gyáva és a hazug…”

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Szorcsik Vikinek nagyon nem tetszett, amiket róla mondtak, miután egyesek úgy szavaztak, hogy vele a legnehezebb együtt élni.

Egy rendkívül izgalmas nap vár ránk a Farm VIP 3-ban, de helyesebb, ha azt írjuk, egy újabb rendkívül izgalmas nap! Legutóbb a farmgyűlés érdekesen alakult, két nagyon erős játékos csapott össze egymással.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

A lányok taktikája bejött, abszolúte működött, amit elterveztek, még akkor is, ha megsiratták Vajtó Lajos távozását. A pirosak vezére megtehette volna, hogy Görgényi Fruzsi monológja után máshogyan dönt, de nem így lett.

Dudás Mikit pedig nem lehetett legyőzni, csak megszorongatni, majd jött a következő nap, ami pikánsra sikeredett. Kérdésekre kellett válaszolniuk a versenyzőknek, akik közül néhányan Szorcsik Vikit nevezték meg, mint akivel a legnehezebb az együttélés.

Demcsák Zsuzsa megjegyezte, furcsa számára a helyzet, mert úgy érzi, nem mindenki vállalja azt, amit gondol. „Nem én vagyok a gyáva, és nem én vagyok a hazug, és nem én vagyok az őszintétlen.” – szúrt oda Viki.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2