Gyuricza Dóri szerint nem korai hozzámennie Rácz Jenőhöz

Fotó: Instagram/Gyuricza Dóra
not image

Hujber Dávid

2021.május.17 - 20:15

Dóri részben azzal válaszolt a kérdésre, hogy nem tudni, mennyi időnk van hátra a Földön, és ebben maximálisan igaza van.

Mindenki más és más módon éli az életét, de nem mindenki él igazán. Mivel nem létezik két ugyanolyan ember és gondolat, több milliárd egymástól eltérő út halad egymáshoz közel, vagy távol. Ettől is olyan különleges az életünk, ami mindig hozhat valami újat.

Az egyik legszebb dolog, amikor két lelek egymásra talál, és úgy élnek egymás mellett, ahogy azt elképzelték magukban. Ritka pillanat ez, mert számos olyan kapcsolat van, ami nem működik, mégis egy párt alkotna.

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri azon kevesek egyike, akik azonnal tudták, hogy egymásnak teremtették őket, így a kapcsolatuk is gyorsabb tempóban haladt előre. Két és fél év után már az esküvőjükre készülnek, ami valakinek talán túl korai.

Dóriék nem gondolják így, mert minden megvan bennük ahhoz, hogy összeházasodjanak, nincs értelme tovább várni, és ahogyan ő fogalmazott, sosem tudni, hogy mennyi időn van a Földön, amivel egyet tudunk érteni.

„Nem tartod korainak a házasságot? Olyan friss még a kapcsolat, de persze drukkolok.” – jegyezte meg az egyik követő Dóri Instagram oldalán, ahol sok érdekes tartalmat találni, különösen a sztorik között, amikor a fiatal menyasszony elkezd válaszolni a kérdésekre, mint tette azt legutóbb is.

Rácz Jenő zseniálisan elemezte a tányért, aminek Dóri is örülhet

„2,5 éve együtt vagyunk, nem tartom korainak. Ha pedig az ember megtalálja élete párját, hova várjon?” – tette fel a költői kérdést Dóri a válasza részeként. „Nem tudni, mennyi időnk van a Földön.” – zárta le.