Rácz Jenőnek azt mondták, soha nem lesz belőle semmi, futballistának készült
Nem éppen olyan ívet vett Rácz Jenő karrierje, mint azt sokan gondolták volna, vagy jósolták neki, de ő bebizonyította, hogy igenis rengeteg potenciál van benne.
Rácz Jenő Hajdú Péter vendége volt a Frizbiben, és arra is fény derült, hogy mindössze 26 éves volt, amikor Michelin-csillagos chef lett. Hajdú arra volt kíváncsi, hogy egy 26 éves fiatalember hogyan kerül Sanghajba, és milyen módon éri el a Michelin-csillagot.
Jenő hangsúlyozta, ez egy nagyon hosszú történet, és alapvetően még csak 18 éves volt, amikor nekiindult a világnak. Tanulóként sokszor találkozott azzal, hogy szemtől szemben közölték vele, soha nem lesz belőle semmi.
14 évesen például még futballistának készült, akkor nem gondolt arra, hogy ilyen karriert fut be. A térdei már nincsenek jó állapotban, de még mindig nagyon szereti a játékot, és ha van rá lehetősége, akkor futballozik barátaival.
Nyerő Páros: Norbi pikáns megjegyzése Pataki Zita öltözködésére, aki jelezte, az anyja lehetne
„Nekem semmi indíttatásom nem volt, hogy én egy nap chef leszek, és nem is akármilyen. Ez egy nagyon nagy meglepetés volt.” – folytatta az interjúját Jenő. Először Angliában tudatosult benne, hogy chef szeretne lenni, mindent egy lapra tett fel, és hitt abban, hogy sikeres lehet.